U bent hier

Onderneming & Fiscus
Mis geen belangrijke deadline met de Ondernemersagenda

Mis geen belangrijke deadline met de Ondernemersagenda

Het kan ondernemers soms duizelen: een zaak draaiend houden, voldoen aan legio regels en daarnaast ook nog rekening houden met tal van deadlines. Wat dat laatste betreft biedt Rendement Online hulp, met de Ondernemersagenda. Een overzicht van de belangrijkste deadlines voor ondernemers en werkgevers. Handig voor in uw favorieten!

In het bedrijfsleven wemelt het van de deadlines. De aangifte én belastingbetaling moeten op tijd bij de Belastingdienst zijn, anders kan dat de onderneming op een boete (infographic) komen te staan. En de subsidieaanvraag moet de deur uit vóór het loket sluit, anders is het jammer maar helaas.

Overzicht deadlines belastingen en subsidies

Kortom: fijn als u ruim van tevoren op de hoogte bent van een naderende deadline. Om daarbij te helpen heeft Rendement Online de Ondernemersagenda opgezet. Dit is een online overzicht met daarin belangrijke deadlines waar de meeste ondernemingen en organisaties mee te maken hebben. In de agenda staan de data voor één jaar vooruit en de redactie houdt de pagina zorgvuldig bij. In de Ondernemersagenda vindt u nog de laatste deadline voor de coronasteunmaatregel NOW, en daarnaast is de agenda ingedeeld in twee onderdelen:

  • Deadlines voor aangifte, belastingen en premies (BTW, inkomstenbelasting, loonheffingen, vennootschapsbelasting).
  • Deadlines voor het aanvragen van subsidies (onder meer autosubsidies, SLIM, STAP, subsidie praktijkleren en WBSO).

In de Ondernemersagenda staan daarnaast ook links naar relevante informatie over de verschillende thema's en bijvoorbeeld uitleg over de werking van subsidies. Zo heeft u alles bij de hand in één overzicht. 

U vindt de Ondernemersagenda op rendement.nl/ondernemersagenda (Rendement-account nodig).