Rendement Uitgeverij

Geen enkele vakprofessional is alwetend. Maar een fout kan vervelende gevolgen hebben. Passend advies via actuele en praktische vakinformatie is daarom goud waard. Rendement Uitgeverij voorziet in die behoefte met betrouwbare en betaalbare producten en diensten.

Assortiment
Rendement Uitgeverij biedt een multimediaal portfolio aan: adviserende vakbladen, complete themadossiers, een digitale kennisbank, informatieve opleidingen en congressen, actuele e-nieuwsbrieven en Rendement.nl. De producten zijn voornamelijk bedoeld voor staffunctionarissen in het mkb.

Fundamentvoor.nl bevat alle informatie die voor u als professional noodzakelijk is. De krachtige en slimme zoekmachine zorgt er voor dat uw zoekopdracht  alleen leidt tot relevante artikelen uit de database. En komt u er echt niet uit met de informatie op de website? Dan kunt u kosteloos gebruik maken van de adviesdesk. 

Tienduizenden professionals

Al meer dan 20 jaar informeert Rendement Uitgeverij tienduizenden professionals over belangrijke wet- en regelgeving op hun vakgebied. De vakbladen van Rendement worden gemaakt door een deskundige redactie en behoren tot de meest gelezen magazines in Nederland. Onze congressen en opleidingen zijn drukbezocht. Op veel markten is Rendement zelfs marktleider.

De juiste doelgroep binnen bereik

Met informatie die loont is Rendement dé kennispartner van zakelijk Nederland en daarmee ook een interessante partij voor adverteerders en sponsors. Voor meer informatie over het adverteren in onze producten kunt u contact opnemen met Arnout Bonselaar via [email protected] of telefonisch via 010-2248033.

Werken bij Rendement 
Voor meer informatie over werken bij Rendement Uitgeverij vindt u op Rendement.nl