U bent hier

5.1. Kantinemaaltijden

Laatst gewijzigd: 
07 oktober 2019

In sommige organisaties is een kantine aanwezig: een ruimte waarin de werknemers hun consumpties kunnen gebruiken. Dit kan een speciaal daarvoor ingerichte ruimte zijn, met een buffet, uitgestalde etenswaren en gedekte tafels. Maar het kan ook een eenvoudige ruimte zijn die tevens wordt gebruikt voor besprekingen (vergaderkamer) of als bibliotheek. Bij het verstrekken van maaltijden op de werkplek, bijvoorbeeld in de bedrijfskantine of een soortgelijke ruimte, hoeft de werkgever niet per werknemer bij te houden hoeveel maaltijden deze gebruikt. Wel moet hij het totale aantal maaltijden

Word abonnee van Onderneming & Salaris

en profiteer voor slechts € 49 de komende maanden direct van:

 

 Toegang tot de overzichtelijke online kennisbank met honderden artikelen met actuele praktijkinformatie over ruim 200 centrale thema's binnen de salarisadministratie 

  

De content wordt continu aangepast aan de geldende wet- en regelgeving, daardoor heeft u altijd een actueel naslagwerk ter beschikking

  

De maandelijkse e-mailnieuwsbrief wijst u op belangrijke ontwikkelingen

  

Elke twee maanden ontvangt u een magazine waarin een specifiek actueel onderwerp nader wordt toegelicht door de redactie

  

Stel uw praktijkvragen aan de deskundige helpdesk en bespaar al snel honderden euro's op externe adviseurs