Ziekteverzuim, privacy, thuiswerken, werkdruk…als leidinggevende heeft u te maken met allerlei wet- en regelgeving waar u zich in uw leidinggevende rol aan moet houden. Daarbij komt dat uw team steeds hogere verwachtingen heeft op het gebied van coaching, conflicthantering, persoonlijke ontwikkeling en algemene leiderschapskwaliteiten. Ten slotte horen ook zaken als rapporteren, budgetteren en strategische personeelsplanning tot de taken van de moderne manager.

Om u bij de uitoefening van uw managementtaken te ondersteunen, heeft u er nu een nuttige kennispartner bij. Met Fundament voor Organisatie & Leidinggeven heeft u de kennis namelijk zelf altijd en overal beschikbaar – en daarmee staat u er niet alleen voor. Fundament voor Organisatie & Leidinggeven biedt u tips en adviezen voor een optimale aansturing van uw team. Onmisbaar voor elke leidinggevende!

Direct bladeren naar wat u zoekt:

Bekijk de complete inhoudsopgave
Trending artikelen: 
Trending nieuws: 
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws

Andere producten

Bent u werkzaam in meerdere vakgebieden? Of is een collega van een andere afdeling geïnteresseerd in onze producten? Hieronder vindt u een opsomming van alle Fundament-uitgaven. Wanneer u direct een abonnement wilt afsluiten, kunt u dat hier doen.