Statuten, fondsenwerving, ziekteverzuim, privacy, verzekeringen...belangrijke beslissingen voor u als bestuurder van een non-profit organisatie. Vrijwilligers, werknemers, leden, donateurs en niet te vergeten de fiscus moeten ervan uit kunnen gaan dat uw beslissingen correct zijn en gebaseerd zijn op de meest actuele wet- en regelgeving. Fundament voor Organisatie & Non-profit is dan de oplossing voor u.

Om u bij de uitoefening van uw bestuurstaken te ondersteunen, heeft u er nu namelijk een nuttige kennispartner bij. Met Fundament voor Organisatie & Non-profit heeft u de kennis namelijk zelf altijd en overal beschikbaar – en dat voorkomt fouten. Fundament voor Organisatie & Non-profit biedt u tips en adviezen voor een optimale positie tussen alle belanghebbenden. Onmisbaar binnen elke non-profit organisatie!

Direct bladeren naar wat u zoekt:

Bekijk de complete inhoudsopgave
Trending artikelen: 
Artikel
Rubriek: 
Publicatiedatum: oktober 2018
Artikel
Rubriek: 
Publicatiedatum: juni 2019
Artikel
Publicatiedatum: augustus 2022
Trending nieuws: 
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws

Andere producten

Bent u werkzaam in meerdere vakgebieden? Of is een collega van een andere afdeling geïnteresseerd in onze producten? Hieronder vindt u een opsomming van alle Fundament-uitgaven. Wanneer u direct een abonnement wilt afsluiten, kunt u dat hier doen.