U bent hier

Bedrijfscontinuïteit

Deze rubriek is eerder verschenen als Themadossier FA Rendement
Publicatiedatum: juni 2021

Overleven: kwestie van vooruitkijken

De huidige coronacrisis heeft maar weer eens aangetoond dat uw onderneming op elk moment met een crisis te maken kan krijgen. Gelukkig kunt u daar wel iets tegen doen. U kunt zich voorbereiden op een crisis door te kijken naar alle risico’s van uw onderneming en door te inventariseren wat er nodig is om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen. Het is verstandig om dat vast te leggen in een bedrijfscontinuïteitsplan.
Maar waar moet u allemaal op letten als u de bedrijfs­continuïteit van uw onderneming onder de loep neemt? Deze rubriek zoomt verder in op alle facetten die een rol spelen voor uw bedrijfscontinuïteit. Houd daarbij de toekomst in het oog. Overleven is uiteindelijk toch een kwestie van vooruitkijken.
Het oorspronkelijke dossier is tot stand gekomen in samenwerking met Geoffrey van den Bergh, Marloes de Bruin, Jeroen Tegelaar, Andrea Visser en Eva Zeilstra. Ze zijn adviseurs bij data specialist CRANIUM Nederland, e-mail: [email protected], tel. (030) 753 14 59, www.cranium.eu/nl